top of page

Pepernoten en Sint-versiering eruit. Kerstboom en kerstcadeautjes erin!

Ik mag het misschien niet zeggen als moeder van twee kinderen, maar ik ben blij dat Sinterklaas weer op zijn boot naar huis zit. Eindelijk tijd voor de kerstboom en gezellige lampjes! En die versiering? Als het maar fout, vol kleur en met zo veel mogelijk glitters is!

Ooit heeft mijn man de regel proberen in te voeren dat ik één nieuwe kerst"bal" per jaar mag kopen. Haha! De teller van 2022 staat op 9 nieuwe exemplaren.... Van glitterschildpad tot zak friet en veel meer moois.Kerst is voor mij HET moment van het jaar! Of eigenlijk de hele maand december. I love it! Het kan me niet gek genoeg en stiekem ben ik rete jaloers op die hysterische voortuinen vol knipperende ijspegels en hoho-ende kerstmannen. Dus: de boom staat! Én het eerste kerstcadeau ligt er al onder! De jaarlijkse, zo lelijk mogelijke, sokken voor mijn man. Nu nog aan de slag voor een "echt" kerstcadeau. (En misschien nog een mooie kerstbal ofzo...)


Ben jij nog op zoek naar een persoonlijk en uniek cadeau voor onder de boom? Voor je man, je vrouw, je vriend(in), opa en/of oma of kind? Wij hebben een uitgebreide collectie tegeltjes die met de hand worden gegraveerd en ingelegd met goudkleurig bladmetaal. Een hartje voor je geliefde. De letters van de kleinkinderen. Of een lief bloemetje.


Heb je een specifiek verzoekje? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

コメント


bottom of page